måndag 17 mars 2014

The Sims 3 Hidden Springs




Utforska en helt ny värld – Upptäck Hidden Springs redan i dag!

Kändisar och de rika flockas till Hidden Springs i jakt på avslappning och för att komma ifrån vardagen. Många kan inte motstå ryktet om de mirakulösa helande krafter som sägs finnas i skogen och vattnet. Några av invånarna som bor i skogen är väldigt hemlighetsfulla och verkar skifta lite i ljusgrönt. Är det verkligen magi i farten?

När du befinner dig i Hidden Springs kan du utforska en fantastisk sjöstrand, slappa på ett lyxspa eller i en skidstuga, dra dig tillbaka till skogen eller till och med avslöja urgamla mysterier i Museet för det magiska och övernaturliga. Vad kommer du att hitta i Hidden Springs?


















Funktioner:
En ny värld väntar - Träffa nya simmar, utforska nya platser och upptäck magin i Hidden Springs i dag!

Upptäck magin - De mystiska magiska egenskaperna i Hidden Springs har varit en hemlighet i många generationer. Utforska världen så kanske du hittar ungdomens källa. Kommer dina simmar att hålla sig evigt unga?

Utforska nya platser - Hidden Springs är fullt av nya platser, tomter och lokaler. Vart för dina äventyr dig?

    • Mingla med societeten på Redwoodhöjdens lyxhotell.
    • Upplev den sanna balansen och välbefinnandet när du ligger i solen och badar i Kristallsolariets uppfriskande vatten.
    • Ta med din fantasi till en annan dimension av skoj och bus i Älvdalens park.
    • Eller gå till Silverzefyrens hälsospa och upptäck världsberömda tekniker inom hälsa och skönhet.

Nya exklusiva föremål - Anpassa ditt spel med dussintals helt nya, exklusiva föremål, kläder och frisyrer som bara finns i Hidden Springs.

Helt nya simmar och historier - En exklusiv semesterort för de rika och berömda? Eller en mystisk värld med helande krafter? Oavsett vilket så är en sak säker: simmarna du träffar i Hidden Springs har alla en berättelse som inte är av denna världen.

2450 Simpoints

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar